15 νέες πινακίδες εγγραφής ΔΕΝ είναι για ‘σενα (ουστ)

0

Όπως θα μάθατε μπορείτε πλέον να έχετε τις δικές σας πινακίδες εγγφραφής οχήματων κατά παραγγελία. Κάτι παρόμοιο με αυτό που ισύχει σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής. Πλέον ο καθένας μπορεί να παραγγείλει την προσωπική του πινακίδα που μπορεί να είναι μέχρι 8 ψηφία και με γράμματα που δεν μπορούν να είναι ανάμικτα με αριθμούς (ακούει η 3L3N0UA ?). Έτσι εκτός πλέον που την επίδειξη που θα κάμνετε με το X6 σας τζιαι το Ferrari σας, η επιλογή της κατάλληλης πινακίδας θα προσδίδει ακόμα περισσότερο κύρος στο ήδη καταπονεμένο εγώ σας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εδώ στον Πίκρη, και προς απογήτευση πολλών, οι πιο κάτω πινακίδες είναι ήδη πιασμένες από πολιτικά πρόσωπα, “διάσημους” και κοινούς θνητούς οπότε οι υπόλοιποι θα βολευτείτε με ότι βρείτε. Αρχίζοντας από τους πολιτικούς, έχουμε και λέμε:

1.Ο κύριος Χαμπουλλάς έχει ήδη επιλέξει πινακίδα ανάλογη του σπορ με το οποίο ασχολείται, να τρώει αμπελοπούλια. Οι νέες του πινακίδες θα προσδίδουν μια νότα “φυσιολάτρη” που αν και κάπως παραπλανητικές, ουσιαστικά προδίδουν την αγάπη του.

2. H κυρία Θεοχάρους, γνωστή για την φλογερή της αγάπη προς τη μητέρα πατρίδα έχει επιλέξει κάτι πιο hardcore, κάτι που φανερώνει και την ετοιμότητά της για θυσία.

3. Ακολουθεί το όχημα της αρχιεπισκοπής το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει αντιπροσωπευτική πινακίδα.

4. Σε πιο light τόνους κινείται η πινακίδα του κύριου Δίπλαρου ο οποίος έχει επιλέξει κάτι πιο δροσερό και αγαπημένο

5. O κος Παπαδόπουλος, θέλοντας να ανεβάσει τους τόνους λόγο επερχόμενων εκλογών, επέλεξε κάτι αντάξιο του ονόματός του (σιγά τα λάχανα)

6. Ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου κος Χριστόφιας, προτίμησε κάτι πιo λιτό

Να περάσουμε στους διάσημους τώρα όπου:

7. O Μάριος του Survivor (ναι είναι πλέον διάσημος) έχει επιλέξει κάτι το οποίο να μας κράζει όλους για την ηττοπάθειά μας και να μας θυμίζει τι πάει να πει πραγματικός μαχητής

8.  Η Χριστιάνα Αριστοτέλους κινείται σε μινιμάλ πινακίδες μια που θέλει να περνά απαρατήρητη

Ελείψαν μας οι διάσημοι, εν έσιει άλλους. Πάμε στον άδρωπο, τον έναν τον μοναδικό. Το πλάσμα που οδηγά τζιαι ταράσσει η γή. Τον κοινό Κυπραίο. Μεν γυρέψετε τις πιο κάτω πινακίδες γιατί είναι πιασμένες:

9. Ναι, σωστά μαντέψατε. Μην γυρέψετε την παρακάτω. Είναι πιασμένη από τον κο Τάκη που την Κάτω Δευτερά ο οποίος ήδη ετοιμάζει το διπλακάμπινό του για αλλαγή πινακίδων. Φήμες που τον θέλουν να μεν μιλιέται με τον κουμπάρον του επειδή επρόλαβεν να τες γράψει πρώτος κρίνονται ως αβάσιμες.

10. Μην επιχειρήσετε επίσης τα εξής ονόματα:

OMONOIA, APOEL, APOLLON και γενικά ονόματα ομάδων μια που οι φίλαθλοι έχουν κάνει γυαλιά-καρφιά (τούτον έλειπεν να μεν) τα γραφεία του τμήματος οδικών μεταφορών για να τα αποκτήσουν. Μπορείτε όμως να μοτιφάρετε, με δική σας ευθύνη τις πινακίδες όπως ο πιο κάτω φίλαθλος

11. Βέβαια δεν έλειψαν και οι ακρότητες αλλά ρωτώντας τον πολίτη που έκλεισε την πιο κάτω πινακίδα, γιατί επέλεξε την συγκεκριμένη αυτός μας απάντησε: “έτο, εν για να κάμνω χάζιν άμαν κάμνουν ανακοίνωση που τα μεγάφωνα να ταράξω το αυτοκίνητο” 

12. Αυτό για το οποίο έγινε πραγματικός χαμός μεταξύ φιλενάδων ήταν ίσως η πιο διαδεδομένη λέξη στο Facebook:

13. H κυρία Μαρούλα, Κύπρια μάνα, πρόλαβε και εξασφάλισε πινακίδες που μιλούν από μόνες τους

14. Xαμός έγινε επίσης με τους Κύπριους επιβήτορες οι οποίοι στήθηκαν από νωρίς το πρωί ώστε να εξασφαλίσουν πινακίδα αντάξια του ονόματός τους.

15. Καλού κακού, πήραμε και μεις εδώ στον Πίκρη μια πινακίδα, γιατί αν την αφήναμεν ελεύθερη θα γινόταν εμφύλιος για τη διεκδίκησή της.

Κύπρος. Γκοτα λοοοοοοοβ ιτ.