Στην πυραααά η κορού με το IQ πατάτα!

0

Επήεν η μιτσιά καλλιστεία. 18 χρονών. Καλώς ή κακώς επήεν. Επεριμέναν ούλλοι να γίνει το λάθος. Με πρώτους και καλύτερους τους συντελεστές της εκπομπής. Αφού για να καταλάβεις η άλλη η ξανθομαλλούσα πριγκίπισσα του παραμυθιού μόλις άκουσε τι είπεν η μιτσιά εξαναρώτησεν επιτηδευμένα: “Τι ακριβώς θα του έλεγες;” (Καμπανελλίιιιν! “Ετσιμπήσαμεν λαβράκι”, σκέφτηκε, εξαναγκάζοντας την να επαναλάβει).

Μια προσεχτική ματιά στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο δείχνει ότι η κοπέλα εξέλαβε το “φορέας” ως “παράγοντας”. “Παράγοντας”, “φορέας κάποιας επιτροπής” με την έννοια του ατόμου που βοηθά τους πάσχοντες από τον ιό.
Όπως λέμε π.χ.: “οι διάφοροι φορείς και οργανώσεις…” γι ‘αυτό και αναφέρει ακολούθως ότι θα έδινε συγχαρητήρια.

Και να σου όλο το ιντερνετ να βάλλει εναντίον της. Ελλαδίτες και Κύπριοι στο Youtube έριξαν τόσο βρισίδι στην κοπέλα, ύστερα βρίστηκαν μεταξύ τους, ύστερα αναλώθηκαν στο τι είναι φορέας του ιού και τι οροθετικός. Άλλοι αμέσως την βάφτισαν ότι δεν ξέρει τι είναι το AIDS (αν δεν ήξερε τότε πώς διόρθωσε μετά;). Πάντως μπράβο σου κορίτσι μου. Έκαμες ένα ολόκληρο έθνος να μέν ξέρει τι λαλεί, όπως αυτό εδω το τέρας ευφυίας…

 

sxolia

…με άλλους 142 πίθηκους να συμφωνούν.

 

Γενικά επικράτησε μια σύγχυση και όλοι, μα όλοι, ένιωσαν ότι έπρεπε να βρίσουν κάποιον, κάποιους, κάτι για να εκτονωθούν. Απόλυτα κατανοητό. Κάτι πρέπει να γίνεται πού και πού για κάνουμε τη μικρή μας ιντερνετική επανάσταση (βλ. το περιστατικό με το Guaba, το περιστατικό με τους λαθρομετανάστες). Άμαν γίνει κάτι τέτοιο θωρείς τα trolls να κατεβαίνουν όπως τη λαοθάλασσα. Το καλύτερο ιντερνετικό πράγμα που έτυχε στα δίποδα είναι ότι απέκτησαν φωνή. Γενικά ότι να’ναι, όπου να’ναι τζαι ο καθένας τα δικά του.

Θέλω να σε δω να στέκεσαι τζιαμέ μπροστά που τρεις “κριτές”, να σε θωρεί η μισή Κύπρος, να είσαι 18 χρονών τζαι να σε υποβάλλουν σε έτσι διαδικασία. Συγχύζεσαι ή δεν συγχύζεσαι; Εσύ που θωρείς κάμερα να σε πλησιάζει τζαι βουράς να φύεις γιατί δεν μπορείς να αρθρώσεις μια λέξη. Εσύ που βάλλεις το κοπελλούι σου το 10χρονο να μιλήσει στη θέση σου άμαν δώκει πάνω σου κανένας δημοσιογράφος. Εσένα που τρέμει η φωνή σου την ώρα που απαντάς άμαν κάμνουν γκάλοπ τζαι ρωτήσουν σε κάτι. Μπράβο της μιτσιάς για τη διόρθωση, τζαι που εστάθηκε τζαι άντεξε τζείνην ούλλην την αφόρητη πίεση γυρόν της. Να σε δω να στέκεσαι εσένα τζιαμέ ρε shέση του καναπέ που άλλο που ένα γαμοσταυρίδι εν ξέρεις να λαλείς. “Τσούλα” την ανέβαζες, “τσούλα” την κατέβαζες μες το Youtube λες τζαι ήξερες την τζαι πέρσι, με ένα τσούρμο ιεροεξεταστές όμοιούς σου να κάμνουν like μέσα σε ένα όργιο ανεξήγητης, χαιρέκακης ικανοποίησης (φαντάζομαι σε να τρέχουν τα σάλια σου πάνω στο keyboard ακατάπαυστα).  Έτο θωρείς κρυφά τζαι συ την εκπομπή άμπα τζαι σηκωστεί σου λλίο, βλέποντας κανένα μαγιούι για να ξεχάσεις τη μίζερη ζωή σου, αφού ως τα σχόλια μες το Youtube σε παίρνει.

Μουχαχαχα.

I feel you bro. Νταμν δατ τσουλί!

Αμαρτία μου ξομολοημένη: εγέλασα τζαι γω. Αλλά να αποκαλείς τσούλα μια άγνωστη απλά επιβεβαιώνεις ότι τα στερεότυπα εν ριζωμένα καλά μες το γαίμαν μας. Σεξιστικά σχόλια από άντρες (και γυναίκες) και όλοι βίρα να συμφωνούν, γιατί εκάμαν ούλλοι στρατό μαζί της μιτσιάς τζαι ξέρουν ίντα πράμαν εν ο χαρακτήρας της που πρώτο shέρι. Ενώ αν αποκαλέσω καμιά Βανδή και Πάολα τσουλί θα γίνει της πουτάνας σωστά; Ωπ! Μα τι λέω ο μαλάκας. Sexism detected.

Και βέβαια δεν έλειπαν οι Einstein (Άιshταϊ στο Κυπριστάν) που σχολίασαν: “IQ πατάτα”.

sxolia4

ΗΑΗΑΗΑΗΑ, nai re pelle mou, nai. 

Eγέμωσεν ο τόπος ειδήμονες που γράφουν ούλλοι στο British Journal of the Philosophy of Science με επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις. Nομίζω επειδή η κρεατομηχανή θα σε θέλει ρε κορού απελπισμένα την άλλη βδομάδα, να μείνεις στο show και μάλιστα να παλέψεις να κερδίσεις. Ευκαιρία να ζητήσεις και ποσοστά από τις διαφημίσεις.

Και μετά ήρθε κι αυτό να κατευνάσει τα πνεύματα με βαθυστόχαστα μηνύματα:

 

sxolia3

 

Ρε ποτζεί το παίρνουν, ποδά το φέρνουν. Πάλε να φκάλουν την μιτσιά ότι δεν ξέρει τι είναι η συγκεκριμένη ασθένεια. ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ.  Τζαι αν λυπάσαι τη μικρή τότε γιατί έshεις το link που το Youtube καρφωμένο πρώτο, πρώτο πάνω στο ποστ; Πράγματι όμως kudos στον κύριο Γραμματικόπουλο.

Τζαι γιατί πάντα που πίσω που κάθε γεγονός πρέπει να υπάρχει ένα κρυφό νοήμα, ένα δίδαγμα, μια αλήθεια. Γιατί πάντα κάτι πάει λάθος; Γιατί πάντα κάποιος πρέπει να φταίει; Γιατί να μεν εν ένα απλό πράμα του στιλ: επήεν καλλιστεία, εχασκιάστηκεν, είπεν μαλακία. Ήβρα τον φταίχτην, εν ο Υπουργός Οικονομικών… όι, περίμενε… εν ο Κωστής που τα Κάζια.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ένα. Θυμηθήκαμε τους φορείς του AIDS. Έχει ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για την ασθένεια μέσα σε μια νύχτα. Τέτοια εκστρατεία ενημέρωσης έχει να δει η Κύπρος που τον τζαιρόν που ήταν ο Χριστός μιτσής. Give the kid some credit.

Ότι έγινε έγινε. Εσχολιάσαμεν ούλλοι που γυρόν. Απ’ εκεί και πέρα κοπέλα μου καλές αντοχές σου εύχομαι γιατί η πραγματικότητα είναι ότι…το internet is one unforgiving bitch.