Τι κατάλαβα παρακολουθώντας το trailer του Μπρούσκο (Σίζον 2) – έλα μου ντε.

0

Οι μέρες περνούν αργά, βασανιστικά. Η όλη μου ύπαρξη κρέμεται από μια κλωστή. Αγωνιώ, δεν κοιμάμαι, είμαι σε εγρήγορση. Μου μιλάνε και δεν απαντώ πίσω. Οι γνωστοί και φίλοι έχουν μέρες τώρα να πάρουν τηλέφωνο. Έτσι κι αλλιώς ξέρουν ότι δεν θα το σηκώσω. Η τηλεόραση δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον. Μου συνέστησαν να δω μια μαλακία που ονομάζεται Game Of Thrones. Δεν συγκινήθηκα. Φτηνιάρικη αμερικ(λ)ανιά. Άκουσα και για μια άλλη σειρά ονόματι House Of Cards. Τι ήταν αυτό Θεέ μου! Δεν άντεξα τόση ανηθικότητα και έστρεψα τα μάτια αλλού. Ακόμα και Manga Animation δοκίμασα να δω. Τίποτα, μα τίποτα δεν με συγκίνησε.

Ώσπου μια μέρα είδα αυτό. Δείτε το για να καταλάβετε προς τι ο ενθουσιασμός μου:

 

“ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; Is this for real? Ναιαιαιαι. Ε-Ε-Ε-Ε-ΡΧΕ-ΤΑΙ!”, είπα από μέσα μου και “εποτινάχτηκα” που τον καναπέ ξυπνώντας από το βαθύ λήθαργο στον οποίο με είχαν υποβάλει όλες οι trash σειρές όλο αυτό το καλοκαίρι. Μπρούσκο time… πάλι!

Τι βλέπω στο trailer; Αμέιζινγκ, φαντάστικ, μπουμπάστικ, σπάστικ.

Αναλύοντας στα γρήγορα τις σκηνές  φαίνεται η νέα σεζόν (season 2) να βρίσκει την αγαπημένη σειρά όλων (ΟΛΩΝ ΕΙΠΑ) αναβαθμισμένη. Και να τι κατάλαβα:

1. Θα δούμε ρομάντζο και επικίνδυνα σταντ πάνω σε οχήματα που τρέχουν σαν βολίδες:

trailer1

2. Θα έχει σκηνές τρόμου, στο μπάνιο μάλιστα:

trailer2

 

3. Θα έχει πυρκαγιές, πύρινες λαίλαπες μέχρι εκεί απάνω στον ουρανό – αλλά λίγο πιο κάτω από τη μέση του Σήφη (call-me-leshin).

“Ανάβεις φωτιές”, “Μα εσύ με καις, όλα τα καις”, “Αγάπη μου από κάρβουνο και θειάφι” και δε συμμαζεύεται:

trailer3

4. Εννοείται ότι θα είναι τίγκα στο σεχ, σεκς, secs και προπάντων σεξ:

trailer4

5. Θα έχει κρεβατομουρμούρα:

trailer5

 

6. …ενώ οι φιλοσοφημένοι διάλογοι αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον:

trailer7

 

7. Θα έχει ακόμα περισσότερο Σήφη (call-me-leshin):

trailer9

 

8. Ο Ρίκκος αποτελεί σταθερή αξία… ΑΛΛΑ αυτή τη φορά έκτακτη συμμετοχή θα έχει και η γκόμενά του εξ’ Αμερικής…:

trailer12

9. Στη σειρά συμμετέχουν γνώριμα πρόσωπα από την προηγούμενη σεζόν…:

mprousko12

 

10. Στο καστ θα προστεθούν έμπειροι σομελιέρ…:

trailer11

 

11. …και ιππότες Τζένταϊ!:

mprousko-Jedi

 

12. Δεν θα λείπουν επίσης τα επικίνδυνα σταντ πάνω σε άγρια θηρία:

 

mprousko_kiss

13. Θα περιέχει σκηνές άπειρης κυπριακής αντρίλας η οποία θα συνδυάζεται με παροξυσμό ρομαντισμού σε εξωτικά κατσάβραχα (what did I just say?):

trailer8

Σα ννα μου την έπνιξεν όξα εν ιδέα μου!

 

14. …αλλά και υποβρύχια φιλιά με αλλόκοτους τρόπους που παραπέμπουν σε underwater S&M καταστάσεις (κάποιος διαβάζει πολύ 50 Shades…):

trailer10

WEIRDOS!

 

15. Έκτακτη επίσης συμμετοχή στην αγαπημένη μας σειρά (αγαπημένη μας ΟΛΟΥΣ ΕΙΠΑ) θα έχει ένα καινούργιο αλλά γνωστό πρόσωπο…:

hodor_mprousko

HODOR! HODOR! HODOR!

Αν και το πιο πάνω είναι μόνο φήμες.

Τώρα πρέπει να σας αφήσω. Θα τρέξω σαν το αγγούρι το turbo στην υπεραγορά για να αγοράσω ποπ-κορν, ξηρούς καρπούς, τυροπιτάκια (ΓΙΩΤΗΣ), Φαρίνα (ΓΙΩΤΗΣ – this is not a sponsored ad), δύο γύρους με extra κρεμμύδι, φράουλες, τυρί και φυσικά κρασί Μπρούσκο το οποίο ανακάλυψα όταν ανακάλυψα και την αγαπημένη μου σειρά. Θα στρωθώ στον καναπέ και θα απολαύσω την πρεμιέρα.

Τώρα που το σκέφτομαι θα αγοράσω ολόκληρη κάβα από Μπρούσκο. Θα είναι μεγάααλη η τηλεοπτική σεζόν και κάτι πρέπει να πίνω για να αντέχω τις μαλακίες… και το ζάππινγκ.