Lifehacker Cy: Το νυχούιν

0

Κυρίες και κύριοι χαίρεται. Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη στον Πίκρη: Το Lifehacker Cy. Και εξηγούμαστε για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν. Το Lifehack είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό και στην ουσία αποτελεί συμβουλές προερχόμενες από blogs, ιστοδελίδες και βίντεο στο Youtube. Βασικά είναι tips η εφαρμογή των οποίων μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη ή να απλουστεύσει την καθημερινότητά σου.

Δείτε ένα δείγμα από lifehacking πιο κάτω.

 

Ο Πίκρης μέσα από τη στήλη Lifehacker Cy θα σας παρουσιάζει κάθε τόσο μικρά, απλά καθημερινά πράγματα που εφαρμόζουμε, κάνουμε, δημιουργούμε εμείς οι Κύπριοι τα οποία κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη… με τις κατάλληλες πίκρικες δόσεις βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε.

Σήμερα λοιπόν έχουμε για σας ίσως το απόλυτο Lifehack, το απόλυτο χαρακτηριστικό, το απόλυτο δείγμα patronoseimetzefenome.com. Παίζει το συγκεκριμένο Lifehack να είναι γέννημα θρέμμα της Κύπρου:

Το νυχούιν

(πάνω στο μιτσήν το δακτυλούιν)

Και εξηγώ γιατί η Πίκρο-team το επέλεξε ως το απόλυτο κυπριακό Lifehack. Προχτές εκεί που τα ‘πινα με κάποιο κολλητό μου (Κατσιμίχες mode) επρόσεξα, την ώρα που επήεν να μου κάμει εΐβα(ς), ότι το νυχούιν πάνω στο μιτσήν δακτυλούιν του shερκού του εξείχεν “νακκουρίν”. Λαλώ ρε μπας τζαι δεν έκοψεν τα νύshια του ο κουμπάρος ο Κωστής; Τσιεκκάρω διακριτικά τα υπόλοιπα νύshια. Ήταν ούλλα ΟΚ, κομμένα, περιποιημένα. Λαλώ που μέσα μου: “Παναγία μου εν δυνατόν εν έτει 2014 A.D. να εφαρμόζεται η ευγενής τέχνη της καλλιέργειας του όνυξ; Κοίταξε να δεις ο κουμπάρος που μου το παίζει Wolverine: Cypriot Edition”.

nail11

Μα το Θεό ήταν έτσι κομμάτιν ααα!

 

Κι όμως ναι. Αφού ήταν ομπρός μου τζαι εφακκούσε μου (το νύshιν) πας την τζεφαλήν. Επάθεννα εγκεφαλικά που το έβλεπα, ήθελα υπογλώσσια, όπως λεν και οι φίλτατες κουτσομπολίστικες στήλες. Για να μεν τα πολυλογώ, ερώτησα τον κουμπάρον τον Κωστή τι ήταν τζείνον ούλλον το καντάρι τζαι είπεν μου ότι άφησεν το να μεγαλώσει για το έτσι του, για το γαμώτο.

WTF!!!  “Για το γαμώτο”;

Τζείνην ακριβώς τη στιγμή ήρτεν μου το Lifehack τζαι με την άδεια του Κωστή σας παρουσιάζω τους πραγματικούς λόγους που ο όνυξ του έγινεν όπως την παττίχαν. Lifehack tips για το νύshιν πας το μιτσήν δάκτυλο λοιπόν τα οποία μπορείς και συ τώρα να εφαρμόσεις για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη:

 

1. Το νυχούδιν κατ’ αρχήν έχει 100% επιτυχία στον ωτο-καθαρισμό (auto-cleaning)

nail

Anytime, anywhere

 

3. Κόφκει αγγούριν καλλύτερα που μαshαίριν.

nail7

“Νυχαγγουροκόφτης”! Τώρα σε νέα, απίστευτα χαμηλή τιμή.

 

 

4. Συνδυάζεται τέλεια με μουστάτζην τζαι σκουλαρίτζην…

nail4

…για εκθαμβωτικές εμφανίσεις με άποψη και στιλ

 

5. Μπορείς να κνηστείς με το νυχούιν διακριτικά στα επίμαχα σημεία.

ΟΚ! ΟΚ! Να μεν σου βάλλω ιδέες τωρά.

 

6. Αν είναι αρκετά μεγάλο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φάεις σούπα.

nail2

“Spoon? No, no, no. Fuck the spoon. I brought mine.”

 

8. Θυμήθου να το κόψεις αν τύχει να πάεις κατά Αμερικήν μερκάν. Τζιαμέ το νυχούιν πας το μιτσήν το δακτυλούιν χρησιμοποιούν το για να ρουφούν την κόκα τους.  Άλλοι λαοί, άλλα έθιμα… μεν σε κάτσουν τζαι μέσα γιατί τους εφάτσαρες βαρώνος ναρκωτικών, ειδικά αν το νυχούιν συνδυάζεται με δακτυλίδι τζαι καμιάν καδενούαν.

nail8

 

 

8. Εξάλλου ποιός χρειάζεται κατσαβίδι άμαν έshει νύshι.

nail10

 Ρε κουμπάρε, έπιασα κάτι έπιπλα που το ΙΚΕΑ. Έshεις τίποτε να τα βιδώσουμεν;  No problem κουμπάρε μου. Τώρα να φέρω το νύshιν μου.

 

9. Στα συν το γεγονός ότι θα κοντράρεις τη γεναίκα σου στο nail painting. Να μεν σου πω ότι θα είσαι ΕΣΥ που θα κάμνεις τα παράπονα ότι δεν επρόσεξε το βάψιμο του νυshιού σου.

nail6

-Αγάπηηηη. Η νυχού σου δεν έshει υπόθεση.

 

10. Αλλά τωρά που το σκέφτομαι… ξέρω κουμπάρε Κωστή γιατί το καλλιεργείς. Για το απόλυτο Lifehack. Το νυχούδιν σε βοηθά να κάνεις ρινικές ανασκαφές με χειρουργική ακρίβεια!

Δεν χάνει λαλώ σου. Εντοπίζει τα πάντα!

Δεν χάνει λαλώ σου. Εντοπίζει τα πάντα!

 

Δικαιολογίες δεν θέλω. ΑΡΧΙΣΕ και συ να αναπτύσσεις Νυχούδιν. Το απόλυτο πολυμεσικό βοήθημα.

Εν κάτι σαν το Swiss Knife.

polimesiko

 

Αλλά με στάμπαν ΚΥΠΡΙΑΚΗΝ!

made_in_cy

Στρέιτ φρομ δι άιλαντ οφ Άφρονταϊτ

 

Hacked!