Κύριε internet! Θέλω να σου πω θκυό κουβέντες

0

Ω, διαδίκτυο! Σπουδαίο εργαλείο. Ο κύριος internet όμως επιμένει να μην θέλει να του κάνω σωστή χρήση. Επιμένει να υποβιβάζει τη νοημοσύνη μου σε σημείο που άρχισα να πιστεύω ότι όλα είναι μια παγκόσμια ιντερνετική συνωμοσία για να διατηρηθεί το IQ της ανθρωπότητας στο -20. Μήπως η πρόσβαση σε υπερβολική πληροφόρηση με κάνει πιο βλάκα αντί πιο έξυπνο; Αγαπητό μου ίντερνετ σταμάτα να επιμένεις στα εξής:

1. Δεν θέλω να ξέρω για το το ότι αποδείχτηκε ότι υπάρχουν γοργόνες (και λοιπά αποκυήματα της φαντασίας) .

gorgona

Ουάου, φανταστικό, απίστευτο, αμέιζινγκ. Διαβάστε λίγα από τα 140+ σχόλια, των 200 000 + views (!) που έχει αυτό το βίντεο. “Idiocy hit the red” που έλεγε και ένας φίλος. Η ύπαρξη γοργόνων είναι τόσο αληθινή όσο η ύπαρξη του Godzilla. Έχουμε αποκλειστικά πλάνα από την εμφάνιση του.

2. Δεν θέλω να ξέρω ποιος χωρίζει.

Αγαπητό μου ίντερνετ τον τελευταίο καιρό μου τα έχεις πρίξει με το ΣΟΚ που έπαθες όταν έμαθες ότι χώρισε η Μπαλατσινού με τον Κωστόπουλο. Αντιλαμβάνομαι ότι ο Κωστόπουλος είναι το ίνδαλμά σου μια που ήταν ο πρώτος διδάξας της ευγενούς τέχνης του koutsompolizing και ως καλός μιμητής του τον τίμησες δεόντος γράφοντας επί τρεις μέρες λες και κήρυξες εθνικό πένθος. ΟΚ. ΤΟ Ε-Μ-Π-Ε-Δ-Ω-Σ-Α. Είναι όπως το Sex and The City. Τελείωσε. Δεν έχει άλλο. Get over it! Άντε να πιάνει σειρά και η Μακρυπούλια με το Χατζηγιάννη.

3.  Δεν θέλω να ξέρω ποιος είχε γεννητούρια.

ΟΚ. Γέννησαν οι άνθρωποι. Γιατί μου κάνεις το συκώτι (και τα αρχίδια) τούμπανο λες και ζούμε στον κόσμο του Childern of Men;

4. Δεν θέλω να ξέρω ποιος ποδοσφαιριστής κοιμήθηκε με 3 μοντέλα (και διάφορα σεξουαλικά “σκάνδαλα”).

Μάλιστα αγαπητό μου ίντερνετ το παρουσίασες και ως “ονειρική βραδυά”. Μμμ, σε διαβάζουν και νεαροί. Άρα τους είπες: “It’s OK kids. Do what thou wilt. Έτσι κάνουν όλοι. Είναι φυσιολογικό”.

5. Φτάνει το μότο: Everything bad, is good for you.

Για την ακρίβεια. Everything bad, is BAD for you.

6. Φτάνει η γενικευμένη μπουρδολογία για το τι πρέπει να γουστάρω.

Μα γιατί κύριε ίντερνετ προσπαθείς να με κάνεις να πιστεύω ότι  κάτι μου αρέσει μιλώντας στο πληθυντικό; Π.χ.  “Όλα όσα μας έκαναν να αγαπήσουμε τη Μενεγάκη”.  Γιατί έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να με συμπεριλαμβάνεις σε αυτά που γουστάρεις μιλώντας στον πληθυντικό; Ας υποθέσουμε ότι δεν περιλαμβάνεις εμένα, τότε ποιούς ακριβώς εννοείς με το “αγαπήσαμε”

 

;

7. Δεν θέλω να βλέπω άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Μέσα από τις συζητήσεις των απανταχού τρολ προσκυνητών της συνωμοσιολογίας κατάλαβα ότι: – οι μασόνοι θα μας καταστρέψουν

– τα chemtrails θα μας δηλητηριάσουν

– το κλίμα είναι ελεγχόμενο από πολυεθνικές

– 9/11 was an inside job

– οι εξωγήινοι μας έχουν στο μάτι και έρχονται (βασικά ήρθαν πριν την εμφάνιση του ανθρώπου, έφυγαν νύχτα και ξανάρχονται)

– οι gay έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις κλειδιά στον πλανήτη και περιμένουν την ώρα που θα εξαπολύσουν την επίθεση για κατάληψη του κόσμου.

– έρχεται ο Αντίχριστος. Βασικά αυτός ο Αντίχριστος έχει πολλές μορφές. Είναι ο κάθε Πάπας (μα ο ΚΑΘΕ Πάπας), ο Ομπάμα, ήταν ο Μπιν Λάντεν, η Rihanna  και παλαιότερα οι Iron Maiden αλλά εγκατέλειψαν (φαίνεται) την προσπάθεια.

ΤΕΛΙΚΑ: όλοι είναι εναντίον μας αλλά πρέπει να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα εξαφανίσει πρώτος την ανθρωπότητα (γι’ αυτό και δεν εξαπέλυσαν ακόμα την επίθεση).

8. Δεν με ενδιαφέρει ποια τραγουδίστρια είναι με μαγιό στην πισίνα…

…επειδή εσύ κύριε ίντερνετ πάσχεις από ανίατη αγαμία και σου “πέφτουν τα σάλια”, όπως λες, μόλις δεις λίγο βυζί. Ξέρεις οι σιελογόνοι αδένες ενεργοποιούνται μόνο με τη σκέψη, όσφρηση και θέα του φαγητού. Τι σκατά πήγε λάθος με ‘σένα;

Γαμάτο μπούστο έχει αυτό το κοτόπουλο. Drool!